Societat

El món educatiu, commocionat, s'aturarà avui

Escoles i instituts es concentren avui a les dotze del migdia davant els centres educatius per expressar el condol, el rebuig i la solidaritat amb l'IES Joan Fuster. Les diferents entitats i organitzacions de la comunitat educativa van fer públic ahir el seu condol als familiars, amics i companys de les víctimes i van assenyalar la importància dels protocols contra les agressions.

El secretari general de la Federació de l'Ensenyament de CCOO, Francisco García, va expressar la seva “consternació, dolor, suport i solidaritat al centre i familiars afectats”. La Fapac es va posar en contacte amb l'AMPA de l'Institut Joan Fuster per donar el condol a les famílies i oferir el seu suport. També va condemnar el fet com a lamentable, inesperat i aïllat. Ustec-STEs (IAC) també va expressar el seu condol i va reiterar que cal promoure una cultura de la prevenció i la gestió de la violència, alhora que cal prendre mesures necessàries per treballar els valors ètics que són els pilars bàsics de la societat. D'altra banda, l'ANPE Catalunya va exigir que el delicte no quedés impune i que es busquessin més mesures preventives i alhora s'escoltés molt més el docent. Els sindicats reivindicaven que aquest és un problema que fins ara no s'ha sabut ni s'ha volgut afrontar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia