Vallès Oriental

SUCCESSOS

Imputen un delicte contra la seguretat del trànsit a una veïna de Mollet per conduir beguda i fent ziga-zagues per la C-60

Els fets han passat aquest dissabte al vespre

Una dona de 32 anys i veïna de Mollet està acusada d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir beguda i fent ziga-zagues per l’autopista C-60 en direcció Granollers a l’altura del terme de la Roca. Els fets han passat aquest dissabte al vespre.

Dos policies fora de servei –un mosso d’esquadra de trànsit i el cap de la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor- i altres conductors que circulaven per la C-60 dissabte al vespre van alertar als Mossos de la presència d’un vehicle que circulava fent ziga-zagues.

Els dos agents fora de serveis van encaminar la conductora cap a la zona del peatge de la Roca i van aconseguir que s’aturés amb seguretat sense posar més en perill als usuaris de la via. Allà, van rebre el suport d’una patrulla de trànsit que va fer la prova d’alcoholèmia a la veïna de Mollet, de 32 anys. Va donar una taxa d’alcohol de 0,92 mil•ligrams per litre d’aire.

Per tot plegat, la dona de Mollet va quedar imputada per un delicte contra la seguretat del trànsit.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia