Les cireres regnen a Caldes
Caldes promou la cirera primerenca amb unes jornades del 10 de juny al 10 de juliol
L’oferta gastronòmica i cultural de Caldes de Montbui al llarg del proper mes tindrà una gran protagonista, la cirera primerenca, un producte típic de l’horta calderina.
La dotzena edició de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres, del 10 de juny al 10 de juliol, tenen la implicació de diferents restaurants, fleques i pastisseries, que ofereixen plats cuinats amb cireres i presenten unes propostes originals a les seves cartes i els seus mostradors. A més, la vinacoteca La Vallena s’hi ha sumat afegint el licor de cirera.
Els restaurants participants en les Jornades són el Balneari Broquetas, Balneari Termes Victòria, Burg & Gintonic, càmping El Pasqualet, El Cafè del Centre Cooperativa, El Remei, La Rectoria, Mediterrània, Na Madrona, Robert de Nola i Rosset. També hi ha els dos establiments del forn L’Espiga d’Or, les pastisseries Muntadas i Sant Celoni, i la gelateria Caffè Iseo Gelateria.
Entre els plats que proposen els diferents restaurants hi ha des d’un llom de bacallà amb samfaina de cireres, fins a un carpaccio de meló amb vinagreta de cireres i pernil de Terol, un confit d’ànec amb gorgonzola i cireres amb marsala, o un crep de confitura de cireres, nata i flamejat amb rom.
Els diferents restaurants ofereixen també sopars concert amb grups de música de la zona com Flaustaff o Poques Vergonyes, amb estils diversos com la música irlandesa i americana, pop britànic, jazz, pop-folk acústic, pop-rock, música eclèctica, clàssica, i cançons d’ara i de sempre.