Vallès Oriental

Milers de vallesans a la Via Lliure de la Meridiana

Els participants del Vallès Oriental van omplir els vuit trams assignats

Més de 10.000 persones del Vallès Oriental van omplir els vuit trams que tenien assignats en la Via Lliure a la República Catalana convocada per l’ANC i Òmnium a l’avinguda Meridiana aquest divendres, durant la Diada de Catalunya.

Els participants de la comarca es van situar en els trams que se’ls havia assignat, entre el passeig de Fabra i Puig i una mica més enllà del carrer Dublín, a l’alçada de l’Hipercor.

Durant més de tres hores, fins les 7 de la tarda, la Meridiana es va omplir d’un mosaic de punters de colors -el del Vallès Oriental era el blau- que van obrir pas a un punter gegant que va recórrer el trajecte de cinc quilòmetres entre Sant Andreu i el parc de la Ciutadella. Els organitzadors xifren la participació en dos milions de persones mentre que la Guàrdia Urbana parla d’1,4 milions.

Moltes entitats culturals com els castellers de Mollet i Caldes i els Xics de Granollers hi van participar. També uns 80 voluntaris vallesans que van controlar que la mobilització es desenvolupés sense problemes.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia