Societat

Final de festa avui amb la desfilada a Empuriabrava

Castelló d'Empúries i
Empuriabrava acomiaden avui el seu carnaval amb
la desfilada diürna que es fa a la marina residencial, a partir de les dotze del migdia a l'avinguda Carles Fages de Climent. Després, a la sala polivalent es farà el tradicional dinar popular i el ball per tancar la festa.

Serà també en aquest moment quan es lliurin els premis a les colles guanyadores. Castelló d'Empúries disposa d'un total de 1.000 euros en premis, repartits en tres categories de carrosses i tres categories de comparses. També es lliurarà un guardó honorífic a la millor Flor i Nata del Carnaval.

El carnestoltes de Castelló d'Empúries continua sent un dels més participatius de l'Alt Empordà, i s'han repetit xifres de participació de l'any passat. En concret aquest any durant el cap de setmana, unes 1.400 persones participaran en les rues del carnaval del municipi, ja que entre divendres i avui s'hauran fet dues rues al centre històric i dues més a Empuriabrava. Pel que fa a la participació de carrosses i comparses, n'hi haurà hagut un total de 26 i 30, respectivament.

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha reforçat el control dels accessos i la seguretat interior de la sala polivalent. I ha recordat les normes de participació, que prohibeixen per exemple beure alcohol mentre duren les desfilades de disfresses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia