Societat

Tastets per obrir la Fira de les Herbes de Peratallada

La xerrada Tots cuinem amb herbes i no ens n'adonem, a càrrec del periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós, servirà de prèvia aquest vespre a la Fira de les Herbes a Peratallada, amanida amb tastets gratuïts de receptes primaverals cuinades pels establiments adherits al col·lectiu Peratallada+. L'activitat començarà a les 19 h a la sala municipal El Teatret, i entre les propostes anuncien vermut i ratafia, sopa de farigola, faves i pèsols amb menta o batuts amb herbes collides al bosc. La fira es farà diumenge a la plaça del Castell i s'emmarca en les jornades gastronòmiques La Cuina de l'Horta, que promouen els restaurants La Roca, Can Nau, Bonay, La Cort i La Riera –de Peratallada–, i La Masia –de Sant Climent de Peralta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia