Societat

Volen la gestió pública directa dels casals d'estiu garrotxins

La CUP demana al Consell Comarcal que s'estudiï la possibilitat amb vista a l'any vinent

El grup de la CUP del Consell Comarcal de la Garrotxa va demanar en el ple d'aquesta setmana que, amb vista a l'estiu de l'any que ve, s'estudiï la possibilitat de portar directament des de l'ens comarcal els casals d'estiu que estan a càrrec seu però que gestiona una empresa privada.

Un dels dos representants de la CUP, Sílvia Pagès, va explicar que les condicions de les convocatòries per a la concessió dels casals fan que “cada cop es colli més les empreses” i això, al final, perjudica la qualitat del servei. Pagès va esmentar l'Estiu Riu d'Olot com a bon model de gestió pública d'un casal d'estiu. El president del Consell, Joan Espona (CiU), va replicar assegurant que el sistema vigent funcionava bé.

Actualment, l'ens garrotxí té a concessió els casals d'estiu de Castellfollit de la Roca, Sant Feliu de Pallerols, Sant Jaume de Llierca, Tortellà i les Planes d'Hostoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia