Societat

Calaf insisteix a tenir una comissaria de Mossos pròpia

L'alcalde de Calaf, Jordi Badia, va mantenir dimecres una reunió al consistori de la localitat amb la directora dels serveis territorials de Governació a la Catalunya Central, Ivet Castaño, en què es van abordar diferents temes sobre el municipi. D'aquests, el més destacat va ser la demanda perquè es faci una comissaria dels Mossos d'Esquadra a Calaf, una petició que ve d'anys enrere i que l'actual govern calafí ha posat de nou sobre la taula. Badia va traslladar a Castaño el seu “neguit” per aquesta qüestió i per “la sensació d'inseguretat” que es genera al territori.

Ara mateix, la comissaria més propera a Calaf i a la zona de l'Alta Segarra és la d'Igualada, i, tot i que la relació amb els Mossos és “excel·lent”, el batlle creu que “el territori que han d'abastar és excessiu”, perquè “la distància en quilòmetres i en temps és el que és”. El pla per posar una comissaria a Calaf ja estava previst per la Generalitat, però es va haver d'aturar per qüestions pressupostàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia