Urbanisme

Sabotegen l’accés al Fluvià Nàutic a Sant Pere Pescador

L’accés a la Gola del Fluvià a Sant Pere Pescador va ser objecte ahir a la tarda d’un acte de sabotatge. Es va produir, segons testimonis, al voltant de les 7 de la tarda. Els autors van trencar les barreres que impedeixen l’accés lliure a la zona i van pintar amb esprai de pintura de color negre els cartells amb els preus i els indicadors de Fluvià Nàutic.La propietat va denunciar els fets. Dos agents dels Mossos d’Esquadra, van acudir fins al lloc dels fets i van aixecar acte dels fets.

Fluvià Nàutic és objecte de les protestes del Grup de Defensa de la Gola del Fluvià que amb el suport de la Iaeden i l’Apnae, han convocat protestes perquè consideren que l’accés és un camí públic i que a la zona s’hi estan fent “activitats il·legals. El promotor de Fluvià Nàutic, Víctor Latorre, ha exposat en diverses ocasions que té “tots els permisos en regla” i que “el camí és privat” i que permet accés a peu o en bicicleta .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.