Festes populars i fires

Puigcerdà (Cerdanya)

Col, patata i rosta de cansalada

El trinxat, un plat a base de trumfes (patata cerdana), col d'hivern i rosta de cansalada, és el principal protagonista d'aquesta important vetllada gastronòmica en què es presenta el més representatiu de la cuina de muntanya. Se celebra al pavelló poliesportiu de Puigcerdà, que s'engalana per acollir un gran nombre de personalitats de tots els àmbits, molta gent local però també de la Cerdanya, de la resta del país i d'Andorra i l'Estat francès. Després del sopar a base de trinxat i crema de bolets, embotits, confit d'ànec i postres –de les reconegudes pastisseries de la vila–, la festa continua amb un ball amenitzat pel conjunt Stress Band, que repeteix per mèrits propis. El preu del sopar és de 30 euros –es manté igual que en les edicions anteriors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Colera, Llançà i Portbou s’uneixen per protegir l’Albera marítima

colera
urbansme

L’oposició de Llavaneres no s’en surt per desqualificar dos sectors urbanístics

sant andreu de llavaneres

La Taula Gironina de Turisme proposa una ordenació del sector

girona

El Fòrum Carlemany registra el seu rècord d’associats

navata
medi ambient

Comença la participació ciutadana per crear el Conservatori del litoral de Catalunya

Barcelona
sanitat

Un estudi demostra que la resiliència davant l’Alzheimer difereix segons el sexe i el gènere

barcelona
educació

El TSJC suspèn el decret d’usos lingüístics que pretenia protegir el català a l’escola

barcelona

Els Mossos faran una auditoria al Trueta per millorar la seguretat

girona

Un tall a la fibra òptica deixa sense servei de telefonia i Internet els veïns

sant joan de les abadesses