maresme
Cabrils promociona la seva gastronomia de qualitat amb una ruta
Esdevenir un referent gastronòmic de qualitat dins i fora del Maresme. Sota aquest enunciat es posa en marxa a Cabrils una ruta gastronòmica impulsada per l'Associació d'Hostalers amb la voluntat de donar a conèixer i potenciar les excel·lències de la cuina que es pot degustar al municipi. Segons destaca el president de l'entitat, Pep Masiques, “la nostra tasca com a associació és fer que la cuina de Cabrils continuï creixent com a referent del sector”. A la ruta gastronòmica de Cabrils hi prenen part 18 restaurants i la iniciativa compta amb un canet/forfait personal i instrasferible amb deu caselles que s'hauran d'anar omplint en funció dels àpats , estades o consumicions que vagin fent els clients. Quan se n'hagin omplert nou de nou establiments diferents se'ls convidarà a un àpat gratuït valorat en 25 euros. L'alcaldessa de Cabrils, Lina Morales (CiU) ha destacat la importància i el valor gastronòmic de la vila, una de les poblacions de Barcelona que compta amb més establiments hostalers per metre quadrat.