Les Jornades de la Tòfona de Morella sedueixen milers de veïns i visitants
El Patronat de Turisme fa una valoració molt positiva de les jornades gastronòmiques més importants de la localitat
Aquesta onzena edició, d'una cita gastronòmica totalment consolidada en el calendari morellà, ha superat les expectatives i l'afluència de visitants d'anys anteriors. Els restauradors han servit milers de menús protagonitzats per aquest diamant negre de la cuina i més de 400 persones han gaudit dels quatre showcookings.
Per tot això, el Patronat Municipal de Turisme ha fet una valoració “molt positiva” i ja ha plantejat noves accions i iniciatives per a la propera edició.
Tot i que les jornades han arribat a la seua fi, encara hi ha restaurants que oferiran el menú fins que s'esgote aquest “diamant negre” de la cuina.
Des del Patronat Municipal de Turisme es destaca que “la tòfona és un ingredient únic i curiós, que condimenta perfectament diferents plats i que els atorga una major exquisitesa”. A més, afegeixen que “les Jornades de la Tòfona de Morella estan totalment consolidades, en haver aplegat a l'onzena edició i són un referent per als amants de la bona cuina”.
Les Jornades de la Trufa van començar el 23 de gener i s'han desenvolupat fins aquest cap de setmana. Durant aquest període, onze restaurants han oferit menús protagonitzats per aquest ingredient, amb un preu de voltant de 30 euros, el que és assequible en comparació al cost d'un quilo d'aquest producte, que se situa sobre els 600 euros.
En el marc d'aquestes jornades, durant quatre dissabtes s'han realitzat altres tants showcookings o demostracions culinàries, que han estat un èxit rotund, al congregar uns cent assistents cada dia.