Administracions

L'alcalde de Morella demana la col·laboració davant les nevades

Ximo Puig remarca la problemàtica que suposen les nevades per a les instal·lacions agropecuàries i els municipis més menuts

L'alcalde de Morella, Ximo Puig, ha assistit a la reunió que ha mantingut el Conseller de Governació, Serafín Castellano, amb els alcaldes de la comarca dels Ports, a l'Ajuntament de Morella. El primer edil ha destacat “la necessitat de col·laboració i cooperació entre les distintes administracions per a tindre preparats els mitjans adequats i així fer front a les nevades”. En concret, afirmava que “els que més patixen els temporals de neu són les instal·lacions ramaderes i agrícoles i els petits municipis, per la qual cosa cal coordinar millor els efectius perquè no tinguen tants problemes”.

Puig també incidia en que en cas de nevades, “els accessos per la Nacional 232 i les carreteres autonòmiques solen estar accessibles perquè hi han dispositius i mitjans d'actuació i el que cal aconseguir és que s'estenguen fins als municipis més menuts de l'interior o als accessos a les instal·lacions agropecuàries”. L'alcalde també ha valorat de forma positiva la trobada, ja que “la coordinació entre les administracions és fonamental en cas de nevades”.

A la reunió ha assistit el Conseller de Governació, Serafín Castellano, el Delegat del Govern Valencià en la demarcació de Castelló, Ximo Borrás, la directora general d'Emergències, Irene Rodríguez, alcaldes i regidors dels municipis de la comarca dels Ports, així com la policia local o els bombers voluntaris del parc de Morella, que dóna cobertura a tota la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.