Administracions

Burjassot implanta mesures d'estalvi energètic

L'Ajuntament de Burjassot aplicarà noves mesures d'austeritat econòmica però també energètica, gràcies al nou horari que ha d'aplicar-se a l'enllumenat públic i a la potència dels fanals.

La primera mesura adoptada pel Consistori suposa l'apagat i encesa dels fanals deu minuts abans i després respectivament del seu horari habitual, la qual cosa suposarà un elevat estalvi de consum energètic. També s'han estudiat els punts en els què es puga reduir la potència de capçalera, la qual cosa suposarà un estalvi de fins el 35% del consum energètic. Igualment se substituirà les bombetes de 200 i 150 wats per altres de menor potència, el que suposarà un estalvi de més de 180.000 euros anuals.

Aquestes són algunes de les mesures que ha adoptat la municipalitat de Burjassot, que unides a altres ja adoptades, suposen un pla d'austeritat que es porta a terme per a reduir la despesa de l'Ajuntament de la vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.