Administracions

Alaquàs subvencionarà el 100% de l'IBI a persones desocupades

Podran beneficiar-se d'aquesta ajuda les famílies amb tots els seus membres aturats i els ingressos de les quals no superen l'equivalent al salari mínim interprofessional

L'Ajuntament d'Alaquàs subvencionarà el 100% del rebut de l'Impost de Bens Immobles (IBI) a les persones desocupades de la vila, una mesura que s'hi proposarà al proper plenari municipal.

D'aquesta mesura es podran beneficiar les persones desocupades que siguen titulars de bens immobles de naturalesa urbana i en la unitat familiar del qual estiguen tots els seus membres en situació de desocupació i es troben inscrits a les oficines de l'atur.

Per poder optar a aquesta ajuda, els ingressos íntegres anuals de tots els membres no han de superar el salari mínim interprofessional.

Per a l'alcaldessa, Elvira Garcia, “es tracta d'una mesura adreçada al veïnat d'Alaquàs amb menors recursos i aplicada sense cap mena d'oportunisme ni demagògia”.

Aquesta és una de les mesures que, en matèria econòmica ha començat aposar en marxa la municipalitat d'aquesta localitat d ela comarca de l'horta amb l'objectiu de reduir la pressió fiscal del veïnat, gràcies a les mesures d'austeritat i control de la despesa que s'han pogut aplicar al consistori alaquaser.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia