Administracions

Celrà prepara projectes per millorar el nucli

Ja s'està actuant en la millora i en la neteja del barri vell i el barri de Sant Feliu

L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, ha explicat que s'estan portant a terme estudis per millorar algunes de les places del poble. L'objectiu, segons Cornellà, és treballar per anar millorant i, si cal, dignificar diversos espais del barri vell o històric.

De moment, però, ja s'hi està actuant amb els treballs de millora i neteja del barri vell i el barri de Sant Feliu. Les actuacions que es porten a terme són la millora o substitució de mobiliari urbà, la neteja de pintures o adhesius i l'adquisició de pilones.

Per dur a terme aquesta actuació, l'Ajuntament va aconseguir 23.695,92 euros per desenvolupar els projectes de manteniment i millora del nucli antic i el barri de Sant Feliu i, a més, el reforç de la brigada municipal i del porta a porta. Els projectes han permès donar feina a tres persones desocupades de llarga durada del municipi de Celrà. Les subvencions deriven de dos programes del Servei d'Ocupació de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia