Medi ambient

El Bloc de Dénia lamenta que l'equip de govern no protegeix el litoral

PP i CU han presentat una moció per modificar la Llei de Costes de 1988 que no protegeix les platges dels atacs especulatius

El regidor del Bloc Coalició Compromís a l'Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, s'ha posicionat totalment en contra de la moció que presentarà al plenari de febrer l'equip de govern i en la qual es demana una modificació de la Llei de Costes. Josep Crespo considera que aquesta moció vol ser permissiva amb l'atac al litoral i per això aposta per una major protecció del medi ambient i per una conservació de la natura, com a valor a explotar de cara a fer una Dénia amb una major qualitat de vida i un focus d'atracció del turisme de qualitat.

La moció que han presentat PP i CU ataca directament la Llei de Costes de 1988, critica la utilització de temes geogràfics. El que demanen és que la platja es delimite posant una distància, i això, segons Josep Crespo “és impossible i és ridícul, hi ha moltes tipologies de platges i les platges estan vives. El que volen és poder fer i desfer en les nostres platges a la seua manera i per això critica que ara s'estiga aplicant aquesta llei i que a més siga retroactiva ”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.