Medi ambient

Alt Empordà

Jornada de reflexió per fer front als grans incendis

L'associació d'ADF de l'Alt Empordà posa en marxa la campanya #contrafoc amb dos eixos bàsics. En primer lloc, buscar solució a la manca de liquiditat que tenen i que en aquests moments està generant problemes per fer front a pagaments o accions obligades de l'associació. La recaptació es farà amb la venda de participacions de la rifa de Nadal i de polseres amb la inscripció #contrafocemporda. El segon eix de la campanya vol evidenciar la necessitat de prendre mesures en la gestió dels grans incendis forestals. En aquest sentit, l'Associació d'ADF de l'Alt Empordà i la Fundació Pau Costa organitzaran amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llers i la Universitat de Girona una jornada de reflexió i recerca de sinergies per fer front als grans incendis forestals. L'acte tindrà lloc dissabte vinent, dia 6 d'octubre, a Llers i se centrarà en la gestió del paisatge empordanès, entenent les pautes de l'ecologia del foc de les diverses espècies del nostre ecosistema i el règim d'incendis a què s'estan sotmetent.

Una altra acció que es durà a terme –conjuntament amb el Consell Comarcal– consistirà en l'organització d'exposicions i també de xerrades sobre l'autoprotecció de masos i habitatges en la zona forestal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.