Medi ambient

MEDI AMBIENT

Pista polèmica de motocròs a les Gavarres

Veïns de Sant Sadurní, inquiets per l'activitat al circuit privat de Jordi Figueras

La pista privada de motocròs que el pilot d'enduro Jordi Figueras va legalitzar l'any passat per entrenar-s'hi, enmig de les queixes d'un grup de veïns, torna a estar en el punt de mira d'altres residents de masos propers de Sant Sadurní de l'Heura. Fa poques setmanes, Figueras hi ha començat a oferir cursets d'enduro i trial alguns caps de setmana.

Tot i que el nombre de places està limitat a vint, el fet que hagi posat en marxa un web sobre l'espai i comenci a cobrar-hi l'entrada ha alertat els propietaris de les finques que limiten amb la zona de trànsit de les motos.

Un dels veïns, Ferran Fabrellas, recorda que, segons l'autorització de l'Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní, l'activitat està restringida només als entrenaments de Figueras, per bé que hi hagués una certa flexibilitat perquè hi entressin diverses motocicletes si havien de provar el rendiment de determinades peces o components. Però el fet que s'hi anunciïn entrenaments periòdics oberts al públic, per ell, “va més enllà d'un simple circuit per a l'entrenament d'un destacat esportista”. L'alcalde, Salvi Casas, corrobora que al circuit no s'hi poden fer competicions. I el pilot, de moment, no vol fer declaracions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.