Medi ambient

MEDI AMBIENT

El Consorci de la Costa Brava vol posar-se al dia

S'estan actualitzant les tarifes de l'aigua, que no es revisaven des de feia uns 17 anys

El Consorci de la Costa Brava està revisant les tarifes de l'aigua després de disset anys de no fer-ho per adaptar-les a la situació actual de l'entitat i amb el criteri d'actualitzar-les a la baixa. El seu president, Carles Pàramo, s'ha proposat esmenar una situació que ja no “responia a cap criteri objectiu i que s'arrossegava des de feia anys”. La revisió es complementarà amb ajuts econòmics en la factura de l'aigua “amb dades reals sobre aquesta”, explica Pàramo.

El president del Consorci de la Costa Brava ha volgut explicar aquest i altres reptes que s'han plantejat en una carta oberta que avui mateix ha fet arribar als vint-i-set ajuntaments consorciats i a la Diputació: “En els vint mesos transcorreguts d'aquest mandat ens hem dedicat a recuperar la iniciativa política en el compliment dels nostres objectius fundacionals, que és servir amb eficàcia”, diu en la carta. Pàramo, en l'escrit, també deixa clar que es proposa que les indemnitzacions dels membres electes es percebin amb imports subjectes a retenció de l'IRPF. A més, també fa una defensa de la importància d'haver ja estat reconeguts com a entitat de l'aigua.

El president del consorci ha convocat per dilluns vinent una junta general per tractar d'aquest i altres temes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia