Llíria reclama que el pla d'infraestructures estratègiques tinga en compte la comarca

El ple municipal aprova instar la Generalitat a incorporar projectes de millora en la xarxa ferroviària del Camp de Túria

El Ple de l'Ajuntament de Llíria, a proposta d'Iniciativa, ha aprovat per unanimitat instar la Conselleria de Transports a incorporar en el proper pla d'infraestructures estratègiques (PIE) que s'elabore a partir del 2011 diverses propostes de projectes per esmenar el conveni signat entre el Ministeri de Foment i la Generalitat sobre la xarxa de rodalies del País Valencià. El pla, en la previsió d'inversions, no recull, en cap dels seus apartats, el Camp de Túria.

En concret, el ple reclama la creació d'una nova xarxa ferroviària al costat de la CV-35 que unisca el Serrans i Camp de Túria amb València i que servisca de nexe de comunicació amb els serveis públics comuns, com l'hospital, que existeixen a la comarca. També demana la prolongació de la línia 5 del metro fins a Llíria; la prolongació de la línia 1 del metro fins a la zona del Pla de l'Arc de Llíria i crear allí una estació intermodal; i el desdoblament dels carrils de la xarxa ferroviària de la línea 1 de metro per millorar el temps de recorregut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.