Infraestructures

S'inicia la remodelació de l'estadi Guillermo Olagüe de Gandia

Les obres, amb un pressupost de 871.000 €, ja s'han iniciat i tenen un termini d'execució de 10 mesos.

L'Ajuntament de Gandia ha presentat el projecte de la remodelació de la tribuna de l'estadi municipal Guillermo Olagüe. Una actuació que s'inclou dintre del segon Plan E amb un pressupost de 871.000 euros i que ja ha començat a treballar-se.

El disseny del projecte de remodelació ha estat portat a terme per Javier Olagüe, fill del mític president del CF Gandia. Pel que fa a la redacció del projecte, l'Ajuntament s'ha reunit amb els representants de les dues entitats esportives que fan ús de les instal·lacions per poder introduir les seues recomanacions i consideracions.

Una de les característiques principals de la remodelació serà la conservació de la marquesina que es reforçarà per evitar accidents i seguirà sent l'element central de la imatge del camp. L'actuació contemplarà la restauració de la coberta, amb un pressupost de 200.000 euros. També hi haurà una modificació en la graderia de tribuna, perdent algunes localitats per millorar accessos i evacuació. La tribuna, a més, comptarà amb una llotja amb capacitat per a 30 persones, espais habilitats per als mitjans de comunicació, i la possibilitat d'instal·lar llotges privades. Es millorarà l'accés per a persones minusvàlides, instal·lant una mena d'ascensor per a que, a més, puguen arribar a les zones de les llotges de la tribuna.

A nivell intern, el canvi d'imatge del Guillermo Olagüe serà radical, amb nous vestidors, una nova sala de premsa i d'exposició de trofeus, una sala mèdica, un jacuzzi, zona de gimnàs i altres instal·lacions per a usos esportius. A més, s'utilitzarà la zona compartida entre el Guillermo Olagüe i l'anomenat Camp B per a la instal·lació dels serveis per als espectadors i un bar-cafeteria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia