Infraestructures

El Bloc de Dénia critica la demagògia de l'equip de govern

Asseguren que l'actuació en la regeneració d eles platges només ha servit per llançar els diners a fem

El portaveu i regidor del BLOC a l'Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, ha qualificat de “demagoga i hipòcrita” l'actuació de l'equip de govern en la regeneració de l'arena de la platja Blay Beach de Dénia, que només ha durat una setmana arena. Crespo pensa que tant el PP com el CU han aprofitat la vinguda de l'estiu per fer-se fotos a la platja, com si foren “els salvadors de la costa”, quan en realitat l'única cosa que han fet és “posar un pegat allà on hi havia un descosit”. El regidor anima a Pepa Font i a Ana Kringe a anar a fer-se la foto allà on ja ha desaparegut les 800 tones d'arena que van posar fa poc més d'una setmana i lamenta que no s'hagen fet públics els diners que ha costat aquesta actuació.

Josep Crespo ha criticat durament la manera amb què s'ha afrontat el tema de les platges, ja que considera que no s'ha analitzat bé el problema i s'ha aplicat una solució a corre-cuita que no ha servit per a res, tal i com s'ha comprovat. Així mateix, opina que els diners que s'han gastat en aquestes 800 tones d'arena per a la platja podrien dedicar-se a altres necessitats que té la ciutat, i no a “tirar-se d'aquesta manera al fem”.

Tal i com explica el regidor del BLOC, la pèrdua d'arena a les platges és conseqüència de dècades de nul·la gestió i sense una planificació seriosa prèvia que ha donat via lliure a la urbanització massiva de la costa i a la construcció indiscriminada de ports i clubs nàutics.

Per tot això, el BLOC insta a l'Ajuntament a què consideren quines són les prioritats de la costa, estudien bé quines són les possibilitats que hi ha per solucionar els problemes i sobretot que no es precipiten a gastar diners en actuacions que està clar que fracassaran, per no estar ben fetes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.