Infraestructures

Infraestructures

Multen dos-cents camions que anaven per l'N-II

Els Mossos d'Esquadra han posat unes dues-centes multes a camioners que han incomplert la prohibició de circular per la carretera N-II a les comarques de Girona durant els últims 15 dies. La sanció als camioners que, malgrat la prohibició, circulen per l'N-II és de 500 euros; en el cas dels transportistes estrangers, han de pagar-la en el mateix moment que se'ls posa o els immobilitzen el camió. Segons informa el Servei Català de Trànsit, la majoria dels camioners que han circulat per aquesta via ho han fet per desconeixement de la nova normativa. Trànsit també assenyala que es permet als camioners que diuen que van a proveir o a menjar accedir a l'N-II sense cap impediment, excepte pel tram que passa pel nucli urbà de Bàscara, on encara es manté patrullant una dotació de Mossos d'Esquadra a banda i banda del municipi per evitar que hi entri cap camió.

La prohibició per als camions de circular per l'N-II es va iniciar el 19 d'abril i, segons el Servei Català de Trànsit, ha suposat una reducció d'accidents: des d'aleshores no hi ha hagut cap accident mortal en aquesta via, la de més mortalitat de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.