Infraestructures

infraestructures

Adjudiquen les obres de millora de la “carretera de la vergonya”

El Departament de Territori i Sostenibilitat va anunciar ahir que ha adjudicat, a través de l'empresa pública Infraestructures.cat, les obres de millora de la seguretat viària” de l'N-141e entre Anglès i Bescanó, la coneguda popularment com a “carretera de la vergonya”, per un import de 1,6 milions d'euros, un xic menys que la previsió inicial, ja que es va posar a licitació a l'octubre per 1,7 milions. Les obres, com s'havia anunciat, començaran al gener i duraran vuit mesos, i consistiran, principalment, en la formació de sobreamples i la millora de diversos revolts i encreuaments entre Anglès i Bescanó, a més de l'actuació en un punt de la C-63, a les Planes d'Hostoles.

El conseller Santi Vila es va comprometre al gener a fer aquestes millores mentre continua preparant la reforma de tota la carretera, un projecte de 165 milions que té previst deixar pendent de posar a licitació al final de legislatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia