Infraestructures

infraestructures

Esllavissada al punt negre de la C-17 de Ripoll

El punt quilomètric 85 de la carretera C-17 (Masies de Voltregà-Ripoll) no para d'acumular problemes. El desembre passat s'hi va produir un accident en què van morir els quatre membres d'una família d'Aiguafreda que van caure al riu Ter amb el cotxe i no en van poder sortir. En aquest mateix punt, doncs, ahir hi va haver una esllavissada. Tal com va fer saber el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) al Consell del Ripollès, la via que va en direcció nord, la del costat del riu, va quedar parcialment ocupada per una pedra de grans dimensions i altres de petites. També va informar que un cotxe va quedar afectat per aquesta esllavissada, tot i que no hi va haver ferits. El carril ocupat va quedar tallat al trànsit fins que es van poder retirar les pedres. Mentre van durar els treballs, es va donar pas alternatiu.

El traçat sinuós i la humitat d'aquest tram de la C-17 el fan especialment perillós. A part de l'accident mortal del desembre, se n'hi va produir un altre que no va tenir conseqüències fatals. S'està estudiant l'adequació del tram i s'hi millorarà la senyalització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia