Infraestructures

infraestructures

Inici d'obres tímid a la “carretera de la vergonya”

Poc moviment el primer dia d'obres a la N-141e, l'anomenada “carretera de la vergonya”, entre Bescanó i Anglès. Ahir al migdia encara no s'hi havia fet cap actuació i els operaris esperaven a la gasolinera de l'entrada d'Anglès un camió amb els senyals necessaris per poder començar a ocupar la calçada per fer els treballs. El cap d'obra va explicar que ahir només estava previst instal·lar els pals on han d'anar els rètols d'obra a l'inici i el final del tram, i que avui, un cop cimentats, s'hi muntarien els panells. Demà, dimecres, es començaran a pintar les línies grogues de la via.

La Generalitat ja havia avançat que aquesta primera setmana seria només per senyalització de l'obra i que les obres en si, que consisteixen bàsicament en l'ampliació de vorals i la suavització de revolts, començaran la setmana que ve. La previsió és que els treballs de “millora de seguretat” de la carretera entre el quilòmetre 101 (Anglès) i el 112 (Bescanó) durin vuit mesos, fins a finals d'agost. El pressupost és d'1,4 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia