L'empresa carrega contra la clausura a la Selva

L'empresa Totmúsica Ràdio SL –amb la qual aquest diari no ha pogut contactar– tot just veia dijous passat com l'Ajuntament de la Selva del Camp, en compliment d'una resolució judicial, desmantellava una altra antena que havia instal·lat il·legalment, i sobre la qual la Generalitat també tenia obert un procediment perquè hi emetien almenys cinc emissores sense llicència: Tot Música Ràdio FM, Loca FM –ambdues del mateix grup–, La Mega FM, Energia FM i Radio María, i encara caldria afegir-hi Radio Latina. Un article en l'últim número del quinzenal gratuït La ciutat de Tarragona, que edita el mateix grup des de fa un any, carrega precisament contra la decisió, que segons ells «atempta contra la llibertat d'expressió, denunciant i fent callar sis emissores que cada dia sintonitzen milers d'oients de tot el Camp». L'article, que també denuncia que el consistori selvatà estaria fent els ulls grossos amb altres activitats de telecomunicacions irregulars al seu terme, recorda que l'antena era «d'interès públic», ja que es trobava «en una zona clau per donar cobertura a gairebé tota la província», i actuava també de repetidor d'altres serveis com ara els d'emergències.

Col·laboradors de Santa Tecla

Segons informa al seu web, el Grup Totmúsica Ràdio és una empresa de radiodifusió local privada de Tarragona –també opera senyals de televisió i línies telefòniques, a més de ser agència de publicitat i productora musical– fundada per Francisco Castro i Hèctor Guasch. L'emissora homònima, creada el 2005, arriba ja a unes 550.000 persones, el 70% de la demarcació, i de fet es dóna la circumstància que ha organitzat en els últims anys el Cocodril Club, una festa remember al recinte firal que s'ha inclòs en el programa oficial d'actes de les festes de Santa Tecla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.