Vilafranca demana una solució «immediata» per als residus davant l'imminent tancament del seu abocador

El ple de l'Ajuntament de Vilafranca ha aprovat una moció en què sol·licita a la Generalitat Valenciana que pose en marxa de manera immediata el pla de residus i que construïsca les instal·lacions previstes en la zona 1, que porten un retard de vora una dècada. La localitat dels Ports veu amb especial preocupació aquesta situació, ja que a l'abocador mancomunat del municipi, gestionat per la Diputació de Castelló, a penes li queden uns pocs mesos de vida, abans que arribe a estar-ne reblit.

Segons l'alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, «els residus, quan es tanque l'abocador, s'hauran de transportar fins a Alacant o Múrcia i, per culpa de la falta de previsió de la Generalitat i el PP, la Diputació es veurà obligada a incrementar la taxa de residus». Tena ha instat la Generalitat a dissenyar un pla que permeta una solució i a sufragar els costos d'aquest.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.