Bellreguard està considerat com a un dels pobles que més recicla el vidre

Les dades de recollida selectiva d'envasos de vidre de l'informe anual d'Ecovidre han tornat a posar de manifest que Bellreguard està conscienciat amb el reciclatge d'aquest material. Si en 2008 es van registrar 70.690 kg. de vidre arreplegats , en 2009 la xifra ha augmentat a 75.010 Kg. Açò demostra que s'ha produït un important avanç en el reciclatge del vidre a la localitat i que aquesta és un dels municipis amb més de 4.500 habitants que més recicla.

Pel que fa als contenidors, s'aprecia un xicotet increment en el nombre. En 2009 hi havia 28 contenidors, 1 més que l'any anterior. Però açò no és tot, perquè en el que duguem d'any, la xifra de contenidors quasi s'ha duplicat. En els primers mesos de 2010, ja s'han instal·lat 25 nous contenidors de vidre, el que fa un total de 53.

Aquests últims, contribueixen encara més al reciclatge d'envasos de vidre, sobretot en el sector de la hostaleria, ja que inclouen un sistema elevador que facilita la retirada d'aquests residus en els establiments.

Des de l'Ajuntament s'espera que les xifres del reciclatge continuen millorant amb la col·laboració i compromís de tot el poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.