Serveis

Dénia reforça la vigilància i seguretat a les platges

Una plantilla de 124 efectius de la Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil prestaran servei durant els mesos de juliol i agost

L'Ajuntament de Dénia té llest el dispositiu de vigilància i seguretat de les platges per als mesos d'estiu. El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Ygarza, i la regidora de Turisme, Pepa Font, han presentat les principals novetats d'un servei que es veurà ampliat i reforçat respecte a anys anteriors.

D'una banda, la Creu Roja, encarregada de les tasques d'assistència, salvament, socorrisme i vigilància en les platges, té previst estendre el servei fins al 15 d'octubre i ampliar l'horari diari de vigilància de les platges. A més, segons ha explicat el president de l'assemblea local de Creu Roja, José Francisco Montiel, en tres llocs clau —les platges d'Almadrava, Molins i Punta del Raset— on es concentren molts surfistes i banyistes, s'ampliarà en una hora més el servei de vigilància. Per a realitzar estes tasques, Creu Roja disposarà de 80 efectius i instal·larà llocs de socors en huit platges —Deveses, Almadrava, Molins, Bovetes, les Brises, Punta Raset, Marineta Cassiana i Trampolí—.

Quant als mitjans materials, incorpora dos quads a la vigilància i habilitarà una embarcació que passarà tota la jornada patrullant per mar mentre que una altra atracada en el port atendrà serveis de socors puntuals. Ambdós compten amb un localitzador GPS per a acudir més ràpidament a les emergències. Un tot terreny, un furgó i una ambulància completen aquest parc mòbil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.