Serveis

Més de dues dotzenes de persones s'incorporen a la brigada de Picassent

Han sigut contractats per un període de sis mesos per a l'execució d'obres i serveis d'interès general

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament de Picassent ha engegat un pla d'ocupació conjuntural que està permetent la contractació de persones parades de llarga durada residents a la vila i amb una situació familiar complicada.

Els treballadors i treballadores, que han estat seleccionats per l'AEDL (Agència d'Ocupació i Desenvolupament local), han sigut contractats per un període de sis mesos per a l'execució d'obres i serveis d'interès general.

Per això, s'han creat diversos equips de treball centrats en dos tipus de tasques fonamentals: la rehabilitació i millora d'espais que permetrà la reforma, millora i enjardinament de la zona nord, l'exterior del Poliesportiu municipal i nord de zona enjardinada “Horta de Torrent”, on es pretén crear una zona específica per al passeig i gaudi dels gossos, així com la rehabilitació de voreres i adaptació i millora dels passos per a minusvàlids.

Una altra funció específica serà la neteja i embelliment d'espais, mitjançant un equip de neteja amb hidronetetjadora, un altre equip d'embelliment dedicat a rehabilitar el mobiliari urbà de parcs i jardins, i un equip dedicat a reforçar la neteja d'espais, solars i paratges del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.