Serveis

El camp de futbol de les Planes ja és públic, i això assegura la seva millora

L'Ajuntament l'ha comprat a La Caixa les instal·lacions després d'una llarga negociació

Ha encarregat un estudi per determinar com es pot millorar

El camp de futbol de les Planes d'Hostoles és finalment de titularitat municipal, després d'una llarga negociació amb La Caixa, que n'ha estat fins ara la propietària. La compra s'ha formalitzat per un total de 90.000 euros.

Aquesta operació obre les portes a un projecte de millora del camp i de les instal·lacions annexes. L'alcalde de les Planes d'Hostoles, Eduard Llorà (CiU), ha explicat que el seu govern ja ha encarregat un estudi topogràfic per concretar quines millores s'hi poden fer. Llorà apunta que uns nous vestidors és el projecte que té més urgència. “Esperem poder fer un ús molt més intensiu de les instal·lacions amb la seva millora”, ha indicat.

L'alcalde, no obstant això, ha afirmat que el projecte ha de ser ambiciós. “Per primera vegada tenim un camp en propietat i hem de posar la mirada més enllà dels propers quatre o sis anys. Hem de tenir l'horitzó de l'equipament i llavors ja anirem executant les obres amb les fases que faci falta i segons les necessitats”, ha sentenciat. I hi ha afegit: “De moment, es tracta de començar a planificar, no pas de fer grans obres.”

Eduard Llorà ha volgut remarcar que l'objectiu final del projecte de millora del camp de futbol és la promoció de l'esport i també la promoció turística del municipi. “A la llarga, es tracta de donar a conèixer els atractius del nostre poble a través de campionats i altres activitats esportives que atreguin gent de fora”, ha indicat.

Sigui com sigui, el camp és públic i això, a part d'assegurar-li el futur, obre les portes a una reivindicació més que històrica.

LES XIFRES

90.000
euros
ha invertit l'Ajuntament de les Planes d'Hostoles en la compra del camp de futbol.
1.000
euros
són els que ha estalviat en subministrament elèctric amb el canvi de subministrament d'aigua al cementiri.

Estalvi energètic al cementiri

L'Ajuntament de les Planes ha modificat el sistema d'abastament de la xarxa d'aigua del cementiri per estalviar el cost del servei. Ara s'ha buscat una nova captació i ha passat a ser rodada i, per tant, no cal utilitzar una bomba per impulsar-la. De moment, l'estalvi generat és de 1.000 euros. Aquesta millora s'afegeix a l'ampliació del nombre de nínxols i a la construcció de columbaris. Encara té molt d'espai per créixer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.