Urbanisme

ERC de l’Escala vol aturar obres en edificis protegits

La portaveu d’Esquerra Republicana a l’Escala, Etna Estrems, demana al govern municipal que aturi les llicencies d’obres en aquells edificis que constin en algun catàleg o alguna llista de patrimoni mentre es tramita el nou POUM municipal. En un comunicat, Estrems explica que es van encendre les alarmes per la venda de la finca del passeig Lluís Albert, 4-5, que havia estat propietat de la família de l’escriptora Caterina Albert, i el seu imminent enderroc i la posterior construcció d’un bloc d’habitatges. En aquest sentit, demana a l’equip de govern que aprovi, amb caràcter d’urgència, una suspensió de les llicències d’obres en totes aquelles finques que estiguin inventariades en totes les llistes de patrimoni escalenc durant un any.

La base d’aquests susceptibles de ser afectats hauria de ser segons l’informe de patrimoni escalenc, on ja es recull aquesta llista de finques incloses en catàlegs de protecció diversos, es va presentar als regidors en la darrera comissió del POUM tinguda just abans de les eleccions.

Estrems, que ha exposat la seva sol·licitud en una reunió amb el regidor d’Urbanisme en funcions, explica que la predisposició del govern ha estat bona i s’han instat a estudiar el tema i a mirar d’arribar a un acord per aconseguir fer realitat la mesura proposada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia