Urbanisme

Protesta avui a Esplugues contra el pla Caufec

El moviment d'oposició al pla Caufec no s'ha desactivat mai, però ha perdut intensitat coincidint amb l'aturada dels projecte urbanístic durant la crisi immobiliària. El pla s'ha reactivat ara amb la concessió de la llicència d'obres del centre comercial i de 33 habitatges i també ho ha fet de forma paral·lela el moviment opositor, que ja es va manifestar el passat dia 2 en un ple extraordinari en què es va parlar d'aquestes llicències i que ho tornarà a fer avui, coincidint amb el ple ordinari de novembre.

A dos quarts de set de la tarda s'ha convocat una concentració davant de l'ajuntament per denunciar que “l'equip de govern ha lapidat els intents de la Plataforma Popular contra el pla Caufec d'entrar a debat al ple totes les propostes per replantejar el projecte urbanístic”, assegura el col·lectiu. La plataforma acusa el govern d'haver fet desaparèixer fulls sencers de signatures presentades al registre en les quals es mostrava l'oposició a un projecte “que hipoteca el futur d'una generació” i “relega” Esplugues “a ciutat dormitori”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia