Urbanisme

Montcada i reixac

Tornen a demanar que l'N-150 sigui via urbana

El ple de Montcada i Reixac ha formalitzat la petició a la direcció general de Carreteres de la Generalitat perquè traspassi la titularitat d'un tram de 487 metres de la carretera N-150 al seu pas pel municipi a l'Ajuntament. Aquesta és una demanda que l'anterior alcalde, César Arrizabalaga, ja havia fet arribar per carta l'abril del 2009 al secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, sense èxit. L'objectiu de la demanda del canvi de titularitat és poder tramitar el pla parcial urbanístic del sector de la Redosa-Vallençana Baixa, que actualment està redactant la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Aquest pla urbanístic afecta, a banda de Montcada, els municipis de Cerdanyola i Ripollet i preveu la construcció de l'hospital Ernest Lluch. La intenció és que la carretera N-150 sigui una via urbana que vertebri l'entrada dels tres municipis al futur centre hospitalari.

Rotondes i semàfors

Quan es faci el traspàs de competència també es podrà integrar el vial a la planificació urbanística que ha de tramitar la comissió territorial d'Urbanisme de Barcelona. Segons va explicar el president de l'àrea de Política Territorial, Juan Parra, el canvi d'adscripció de l'N-150 “permetrà definir les característiques de la via, dotant-la de les rotondes, els semàfors o els passos de vianants necessaris”. Parra també va avançar que més endavant demanaran que un altre tram de l'N-150 també s'integri a la xarxa viària municipal, concretament un que passa per la zona de Terrassa Nostra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.