Urbanisme

Les obres de Silla perjudiquen el comerç i el trànsit rodat

Silla presenta la paradoxa de patir, a la porta de casa i des de fa molt de temps, una sèrie d'obres públiques, molt importants, perquè afecten tot el sistema de drenatge de les aigües de pluja i de les negres dels desaigües sanitaris, en molts dels seus carrers. El problema no són, però, les obres, que són necessàries, sinó la lentitud de la seua execució i, sobre tot, la falta d'intervenció dels tècnics i dels polítics municipals, que són els qui haurien de preocupar-se perquè l'impacte sobre la població fora el més mínim possible.

El tall desmesurat en el temps d'un carrer tan important com és l'avinguda Reis Catòlics, està provocant seriosos perjudicis en el comerç, que desconeix a hores d'ara quan tornarà a ser operativa l'avinguda i que es pregunta per què l'ajuntament no els dóna ninguna explicació. “Per ací només hem vist algun regidor de l'oposició, però del govern no n'hem vist cap”, afirma molt indignada una jove en una fruiteria; una altra es pregunta que “sent tan ampla com és l'avinguda, la més ampla de Silla, ¿no haurien pogut actuar per fases, primer a una banda i després a l'altra?”.

Altre problema, aquest de caràcter més general, és la poca informació per als visitants, que han d'anar preguntant al veïnat com s'ho han de fer per a poder circular pel poble, perquè cada vegada que han d'accedir a Silla es troben amb alguna novetat i no tenen ningú que els explique res, ni indicacions de carrers i d'accessos alternatius. “Quan haig de vindre a Silla tremole”, diu un tècnic d'electrodomèstics, “perquè ací ni el GPS és de fiar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.