Urbanisme

Permís per fer un Mercadona a Tremp

La Comissió d'Urbanisme no autoritza una granja de porcs a Puigmaçana

La Comissió d'Urbanisme de l'Alt Pirineu i Aran va aprovar ahir un pla parcial de Tremp d'1,06 hectàrees de superfície que permetrà construir a Mercadona una superfície comercial de 3.000 metres quadrats de sostre. A la mateixa zona hi haurà capacitat per a 119 zones d'aparcament i la construcció de 32 habitatges. L'Ajuntament de Tremp serà l'encarregat de l'aprovació definitiva d'aquest pla.

La Comissió va desestimar l'aprovació d'una granja de més de 12.000 porcs i uns 21.000 metres quadrats de superfície al nucli de Puigmaçana. Els principals arguments contraris a l'aprovació han estat la poca distància amb el nucli habitat (400 metres) i l'impacte paisatgístic.

La reunió de la Comissió d'Urbanisme ha estat presidida pel conseller de Territori, Josep Rull, i el director general d'Urbanisme, Agustí Serra. Rull va dir que s'ha de buscar un equilibri entre les grans superfícies comercials i el petit comerç.

Rull va informar que el 9 de març es reunirà la comissió de seguiment del Tren de la Pobla, trobada que ha de servir per consensuar amb el territori els horaris dels nous combois amb vista a la seva posada en funcionament a la primavera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia