Societat

Mas creu que Catalunya ha reduït l'avantatge de Madrid per Eurovegas

El president de la Generalitat defensa el macroprojecte d'oci de Sheldon Adelson davant “el moment econòmic delicat”

Aposta per defensar projectes d'inversió que vinguin de fora

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha assegurat aquesta matinada a Nova York que Catalunya ha reduït recentment l'avantatge amb Madrid en la pugna per acollir Eurovegas, encara que ha reconegut que la capital espanyola continua tenint més possibilitats.

“Segueixo pensant que Madrid té encara alguna avantatge sobre Catalunya per acollir aquesta macroinversió. Al principi, l'avantatge de Madrid era enorme, nosaltres en teníem poquíssima i, amb el treball realitzat en els últims mesos, s'ha anat equilibrant”, ha dit Mas.

El president de la Generalitat ha reconegut així que Madrid “probablement té una lleugera avantatge”, però ha insistit en què “Catalunya segueix en la carrera” per aconseguir ser escollida pel magnat nord-americà Sheldon Adelson.

Mas ha considerat que davant el “moment econòmic molt delicat” actual, “amb molta destrucció de llocs de treball, molt atur, cal cuidar especialment els grans projectes d'inversió que vinguin de fora”.

Per Mas, Eurovegas pot aconseguir que Catalunya es converteixi “en el gran pol turístic de tot Europa, fins i tot per sobre dels destins tradicionals”.

“Sé que hi ha gent a qui no li acaba d'agrada aquesta inversió, però cal tenir en compte que estem en un moment delicat i tot el tema del turisme funciona molt bé i pot funcionar fins i tot millor en el futur”, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.