Societat

Cinquè #novullpagar popular contra l'augment sorpresa dels peatges

Solidaritat convoca una protesta per demà diumenge a les 12h del migdia al peatge de Mollet de la C-33

La formació sospita que la pujada de tarifes als catalans és una compensació del govern espanyol a les concessionàries pel rescat de les autopistes madrilenyes

Solidaritat Catalana per la Independència ha convocat d'urgència el cinquè #novullpagar popular per denunciar l'augment de preus dels peatges de les autopistes de titularitat estatal AP-7, AP-2 i C-33.

La protesta tindrà lloc demà diumenge a les 12h del migdia a la barrera del peatge de Mollet de la C-33, al punt quilomètric 84,6.

La coalició independentista alerta que aquests peatges s'incrementaran en un 10%, ja que ara ho faran un 7% i al setembre un 3% addicional per la pujada de l'IVA.

El secretari general de la formació, Uriel Bertran, ha explicat que sospiten que “l'augment de les tarifes als catalans és la compensació pel rescat de les autopistes madrilenyes”, participades també per Abertis, ha explicat el secretari general de la formació, Uriel Bertran.

En aquest sentit, el partit assenyala que aquest “nou abús” representarà més beneficis multimilionaris per a les concessionàries. Segons SI, l'empresa concessionària va obtenir “uns beneficis nets escandalosos el primer trimestre de l'any de 275 milions d'euros”. “Ara, amb aquest increment de les tarifes, es pretén que assoleixi uns beneficis encara més grans. Darrera aquesta mesura hi ha la negociació sobre el rescat de les autopistes madrilenyes”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.