Societat

La Policia Nacional envia 200 antiavalots a Barcelona

Fonts policials confirmen que s'han desplaçat agents de les UIP procedents de Madrid, Valladolid, Saragossa i València

El ministeri de l'Interior ha adoptat aquesta decisió com a mesura de prevenció

La Policía Nacional ha enviat a Barcelona al voltant de 200 antiavalots per donar suport als Mossos d'Esquadra després dels incidents registrats al barri de Sants les dues últimes nits pel desallotjament el dilluns passat del centre social ocupat Can Vies.

Fonts policials han informat a Efe que s'han traslladat fins a la capital catalana agents de les Unitats d'Intervenció Policial (UIP) de Madrid, Valladolid, Saragossa i València.

El ministeri de l'Interior ha pres aquesta decisió com mesura de prevenció, segons han precisat les mateixes fonts.

Aquests agents se sumen a les dues unitats, composades per 45 membres cadascuna, que el cos estatal de policia té a Barcelona.

El balanç de les dues últimes nits d'incidents i violents enfrontaments entre els Mossos d'Esquadra i el moviment ocupa és de desenes de contenidors cremats i bolcats, i nombrós mobiliari urbà destrossat, danys que l'Ajuntament de Barcelona ha valorat en uns 78.000 euros.

A més, vuit persones han estat detingudes en les dues nits d'incidents a la capital catalana, encara que totes ja han quedat en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia