Sense - Avui

Boda sorpresa de Steve Martin a Los Angeles

L'actor nord-americà Steve Martin es va casar el dissabte amb la seva nòvia des de fa tres anys Anne Stringfield a la seva casa de Los Angeles (Califòrnia), segons publica avui la revista People al seu web.

Els convidats, entre ells Tom Hanks, Diane Keaton, Eugene Levy, Carl Reiner, Ricky Jay i el presentador de Saturday Night Live Lorne Michaels, no van ser avisats prèviament del casament de Martin i van acudir a la seva casa en motiu "d'una festa".

En segones núpcies
Per a l'actor, de 61 anys, es tracta de les seves segones núpcies, ja que va estar casat durant vuit anys amb l'actriu Victòria Tennant, de la que es va divorciar el 1994. Per a Stringfield, una escriptora i col·laboradora de la revista The New Yorker, de 35 anys, és el primer matrimoni.

Martin es va casar lluint el seu bigoti de l'inspector Clouseau, ja que està rodant una nova aventura de La pantera rosa, mentre que la núvia vestia de Vora Wang.

La cerimònia va ser oficiada per l'exsenador per Nebraska Bob Kerrey, un amic de Martin.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.