Sense - Avui

Com dues turistes més

Amb la càmera a la mà les dues actrius van fotografiar els monuments, el llac i els ànecs... tot per exigències del guió

Penélope Cruz, amb un vestit rosa de ras amb serrells, i Scarlett Johansson, amb uns texans mig tronats i samarreta lila, van fer de turistes ahir al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Amb la càmera a la mà van fotografiar els monuments, el llac i els ànecs... tot per exigències del guió.

L’escena que van rodar dilluns és la primera de la nova pel·lícula de Woody Allen sobre Barcelona que es roda amb les dues actrius de protagonistes absolutes. Com calia esperar va aixecar una gran expectació i, mentre el director de Nova York donava instruccions a les dues noies i elles feien i desfeien l’escena fins a l’esgotament, desenes de persones no els treien l’ull de sobre.

Entre els badocs no hi van faltar molts professionals de la premsa, que havien anat al Parc de la Ciutadella per assistir al Parlament al debat sobre les infraestructures de Catalunya. La presència de les dues actrius i de Woody Allen, que comença a ser un expert en Barcelona (diuen que ja ha anat dos cops al Passadís d’en Pep!), era una bona escapatòria.

Qui no va ser al rodatge va ser Javier Bardem, el fornit actor amb qui la rossa nord-americana ha de tenir un idil·li cinematogràfic. Diuen els qui estan seguint les peripècies de les estrelles que Bardem i Johansson es van caure bé des del primer moment i que entre ells hi ha hagut química. Per les vegades que se’ls ha vist junts i per les miradetes sembla que l’idil·li no és de mentida.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.