Sense - Avui

Pete Doherty utilitza un diari per demanar a Kate Moss que torni amb ell

Davant de la negativa de la model britànica Kate Moss de mantenir contactes amb Pete Doherty, el rocker ha utilitzat un diari britànic per demanar-li que torni amb ell i deixar-li clar que encara la vol.

"No puc arribar a ella de cap altra forma. Necessito que Kate sàpiga que encara la vull, que m'ha trencat el cor", ha declarat Doherty en una entrevista concedida al Daily Mirror, el tabloide que la model compra cada matí malgrat que el 2005 va publicar unes fotos d'ella esnifant cocaïna.

Segons el cantant, de 28 anys, Kate aconsegueix que estigui "fins al capdamunt d'ella" però que, tot i així, la vol amb tot el seu cor, li agrada "la forma com camina i parla", li encanten "els seus ossos" i assegura que, aquesta vegada sí, està superant la seva addicció a l'heroïna.

Un mes des del trencament
Ha passat ja gairebé un mes des que la gelosia va portar Kate Moss, de 33 anys, a trencar la seva relació amb Pete Doherty.

Les fotos del líder del grup de rock Babyshambles amb una model sud-africana, amb qui s'ho "va passar bé", van ser la gota que va fer vessar el vas de la volàtil relació que el músic i la model han mantingut durant dos anys i mig.

"Em vaig precipitar"
Sorprenentment, poc després de la ruptura Doherty va proposar matrimoni a una artista parisenca anomenada Christine, que va conèixer el mateix dia que Kate el va deixar.

"Em vaig precipitar, va ser més per culpa de l'enuig que tenia -va declarar Doherty-. Ella ha tornat a París, no sé què fer".
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.