Sense - Avui

Bardem eclipsa la moda de Pe

Penélope Cruz traspua felicitat pels quatre costats. I no és d’estranyar. No només viu dels èxits cinematogràfics. També és una creadora d’estils i tendències al costat de la seva germana Mónica. Si ja van aixecar força rebombori amb la col·lecció exclusiva d’hivern per a Mango, ara repeteixen amb la nova de primavera-estiu. Però si per alguna cosa està més que satisfeta Penélope és per l’Oscar de Javier Bardem. “M’ha fet molta il·lusió. S’ho mereixia; té un talent descomunal”, admet sense voler entrar a parlar sobre la seva suposada relació amorosa.

I és que Bardem encara no ha aterrat per Madrid des de la cerimònia dels Oscars. I la gent el busca desesperadament per saber els ets i els uts de la seva vida, tant l’íntima com la professional. “Si voleu saber quan arriba, pregunteu-l’hi a ell. Jo no ho penso pas dir. Sempre he dit que no parlaré mai de la meva vida privada. Qualsevol persona amb dos dits de seny pot entendre per què ho faig. Ja de petita ho tenia clar”, continua l’actriu tot arrufant el nas.

On no es mossega la llengua és a l’hora de parlar de la nova col·lecció de roba. Inspirant-se, com reconeix, en els estius de Saint-Tropez dels anys 60, en Brigitte Bardot i pel·lícules i revistes de l’època, Pe admet sense vergonya que qui talla el bacallà pel que fa a tall i confecció és la seva germana. “Jo em limito a crear el concepte”, apunta. “Mónica té bona vista, gosadia, facilitat i bon gust”. Segons Penélope, la germana té corda per a estona en el món la moda. “A mi m’agrada, però ella hi té més interès”. De moment, ja estan dissenyant la tercera col·lecció. Sembla que d’estil, hi entén. No debades és considerada una de les dones més elegants del món. “És un afalac molt bonic, però no hi dono més importància de la que té”.

El cas és que les germanes Cruz presenten una col·lecció de 38 peces amb un clara picada d’ullet al passat. Hi ha tres línies de tendència: retro mariner, on barregen motius florals romàntics; red carpet, amb diferents vestits de nit, i una línia californiana, ad lib, amb peces més estiuenques representades per faldilles de volants i vestits llargs estampats amb un clar predomini dels brodats. També hi ha un apartat de texans –la peça favorita de Penélope, com confessa– i diversos accessoris, com ara sabates, diademes i barrets.

La veritat és que, faci el que faci, Penélope enamora qualsevol. Exceptuant alguns programes porqueria de televisió, que ahir es van quedar amb un pam de nas. Només hi tenia accés la premsa escrita. Però és que amb la intimitat no s’hi juga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.