Sense - Avui

Michael Jackson, denunciat per morós

Michael Jackson torna a ser objecte de problemes legals amb la demanda que ha presentat contra l'estrella nord-americana una de les firmes d'advocats que van treballar per a ell.

Es tracta de l'equip d'advocats Lavely & Singer, encarregat de temes relacionats amb la indústria de l'espectacle i que reclama en la demanda presentada dimarts a Los Angeles el pagament d'un deute de més de 113.000 dòlars.

Segons la informació difosa avui a la premsa, l'import és de l'últim pagament de 180.000 dòlars (uns 130.000 euros), acordats l'any passat i que l'intèrpret de Bad va acceptar pagar en tres terminis abans del 31 de juliol.

Judici per pederasta
Jackson també té pendent el pagament de 256.000 dòlars (uns 190.000 €) a una altra firma d'advocats, Ayscough & Marar, en aquest cas involucrats en la defensa legal de l'anomenat "rei del pop" durant les acusacions de pederàstia que el van portar a judici.

Jackson, que aquest mes compleix 49 anys, va ser absolt de tots els càrrecs d'abusos a un menor que el van portar a judici el 2005.

Des que va finalitzar el procés, el cantant viu fora del país i els continus rumors de la seva tornada als escenaris no s'han vist complerts.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.