Sense - Avui

Sarkozy en contra d'un ninot de vodú amb la seva cara

People

El president francès Nicolas Sarkozy ha expressat la seva disconformitat amb l'editorial K&B, que fa dues setmanes va presentar un ninot de vodú a la seva imatge i semblança. El ninot es va posar a la venda com a complement d'un llibre titulat Manuel vaudou Nicolas Sarkozy (Manual vodú de Nicolas Sarkozy) del qual es van editar 20.000 exemplars. Thierry Herzog, l'advocat del president francès, ha enviat una carta a l'editorial explicant que Sarkozy "desaprova i s'oposa fermament" a la difusió d'aquest producte.

K&B, que també ha posat a la venda una versió dedicada a la seva rival en les últimes eleccions presidencials, la socialista Ségolène Royal, s'arrisca a una demanda "per la utilització de la imatge del president amb finalitats comercials".

El pack conté un seguit de frases emeses pels protagonistes i unes agulles per fer vodú. El ninot es pot comprar per un preu de 13 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.