Sense - Avui

Carla Bruni guanya 40.000 euros

Carla Bruni-Sarkozy cobrarà 40.000 euros de la cadena d'establiments de moda Pardon per haver utilitzat la seva imatge com a decoració d'una sèrie de les seves bosses de mà. La fotografia, de 1993, pertany a l'època en què Bruni treballava de model i l'actual primera dama de la República hi apareix completament nua, acompanyada d'un text en què se li fa dir: "El meu xicot m'hauria d'haver comprat alguna cosa a Pardon".

El cas ha estat jutjat per un tribunal de Saint Denis, a l'illa de Réunion (a l'Índic, però d'administració francesa), i la sentència diu que "l'empresa no ha aportat cap autorització de la senyora Bruni per a la utilització d'aquesta imatge en el marc d'una operació publicitària". En aquest sentit, els advocats de l'esposa de Nicolas Sarkozy s'han declarat "totalment satisfets" per la decisió i han considerat que la sentència "dissuadeix tothom de fer una operació d'aquestes característiques".

Peter Mertès, propietari de Pardon, per contra, ha considerat que la indemnització és excessiva: "Massa dur pel que només ha estat una ximpleria". La indemnització serà destinada, segons els advocats de Carla Bruni, a organitzacions caritatives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.