Sense - Avui

Carla Bruni: "Seré la dona de Sarkozy fins a la mort"

La primera dama de França, Carla Bruni, desmenteix que el seu matrimoni amb el president de França, Nicolas Sarkozy, fos "precipitat" i defensa el seu marit, els índexs de popularitat del qual han disminuït notablement des que es va fer pública el novembre passat la seva relació amb l'exmodel. "Sóc, doncs, la primera dama fins al final del mandat del meu marit i la seva dona fins a la mort. Sé que la vida pot reservar sorpreses, però aquest és el meu desig", assegura Bruni en la seva primera entrevista com a primera dama publicada per la revista L'Express.

En la seva primera entrevista concedida després de casar-se en secret el mes passat, Bruni treu importància a la popularitat que ha aconseguit i assegura que es prendrà el seu nou paper seriosament.

Sarkozy i Bruni es van casar tres mesos després d'haver-se conegut i quatre mesos després que l'actual president de la República francesa es divorciés de la seva segona dona, Cécilia.

La seva relació amb l'exmodel li ha donat la imatge de ser "extremadament impetuós" tot i que Bruni nega que tots dos hagin actuat de manera precipitada en casar-se.

Carla Bruni, de 40 anys, ha estat relacionada amb nombrosos homes anteriorment i té un fill d'una relació del passat. Respecte a la seva imatge, l'exmodel diu que entén que les persones estiguin interessades en el que ella era o havia sigut: "Especialment en la quantitat de coses que s'han dit de mi, la majoria d'elles falses i en alguns casos terribles, però sóc una dona de 40 anys, normal, seriosa, simple i una privilegiada", sentencia la cantant franco-italiana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.