Sense - Avui

Bruni es confessa enamorada de Sarkozy

Carla Bruni en persona ha estat l’encarregada de confirmar que entre ella i el president Nicolas Sarkozy hi ha una relació: “Estem molt enamorats. És una autèntica relació. No ens amaguem però tampoc ens exhibim”, ha dit a la revista Paris-Match, dirigida per un amic del president francès. O sigui que no hi haurà notícies oficials però la premsa no descansarà fins a aconseguir la primera imatge oficial de la parella. Podia haver estat ahir, però no hi va haver sort.

La cantant i model va assegurar que no tenia intenció d’acompanyar Sarkozy en la seva visita al Vaticà –la cosa no resultaria gens catòlica– i a Roma, tot i que la revista que va publicar la primícia de l’afer, l’Express, especulava amb la possibilitat que Bruni triaria Itàlia –la seva terra natal– per fer la seva aparició com a nova primera dama francesa.

Així que ara s’especula amb la visita del president a Egipte aquest Nadal o la pròxima a Londres al març. Una data que queda massa lluny en el temps per saber en què quedarà tot. De fet, la parella fa poc que surt i la mare de la cantant, Marisa Tedeschi, diu que ella els ha fet d’espelma moltes vegades. A més estem parlant d’una guapa trencacors que ha tingut moltes relacions, que ha declarat a Le Figaro que la monogàmia l’avorreix, i que a sobre no comparteix gaire l’ideari polític del seu nou amor.

El president tampoc es queda curt a l’hora d’omplir titulars amorosos. Ahir mateix la societat Mondadori va ser condemnada a pagar 15.000€ a la periodista Laurence Ferrari per haver publicat rumors que li atribuïen una relació amorosa amb Sarkozy. Mentrestant, la premsa també s’entreté comparant l’ex, Cécilia, amb Bruni. A ningú li passa desapercebuda la similitud física entre totes dues dones –malgrat que Bruni és molt més jove–, el fet que totes dues són nascudes fora de França, d’educació refinada i lliures a l’hora d’enamorar-se. Fins i tot van ser models.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.